David Lovery: Viimeinen herrasmies (2018)***

Robert Redford - Viimeinen herrasmies

 

Kun ei nukuttanut, niin katsoin tämän loppujen lopuksi aika sympaattisen pankkiryöstöelokuvan, missä ei onneksi ammuskeltu, vaikka aseita oli niin poliiseilla kuin päähenkilön, hymyilevän pankkiryöstäjän (Robert Redford) taskussa kuin auton hansikaslokerossa.


Ryöstöistä ja vankilapaoista on tullut miehelle elämäntapa, mitä viehättävä leskirouvakaan ei pysty kesyttämään. Sellainen olisi liian tylsää. Puoliväkisin katsoja alkaa sympatiseerata kohteliasta pankkiryöstäjää ja vähintään helläsydämistä poliisia. Häntä hoitaa ja paijaa suloisen oloinen tummaihoinen nainen.


Kaiken kaikkiaan elokuva oli minulle iloinen yllätys. Totesin itsekseni, että onneksi en kompastunut sanaan pankkiryöstö.

Kommentit

  1. Minusta koko asetelma oli epäuskottava, ja elokuva kävi vähitellen pitkästyttäväksi. Mikä sai miehen ryöstämään pankkeja, kun raha ei näyttänyt kiinnostavan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - nyt kun muistelen. niin jotain epäuskottavaa siinä oli. Ehkä vähän typerää jälkiviisautta, kun en nytkään oikein saa perusastelmasta/juonesta kiinni

      Poista

Lähetä kommentti